Krimi 2024. 10. 17.

Zmizla po vyšetrení z nemocnice. Hľadá ju polícia

BRUTY / LEVOČA. 16- ročná Georgína Lakatošová z novozámockého okresu je nezvestná. V poslednom období sa zdržiavala v reedukačnom centre v Levoči, kde utiekla po vyšetrení v nemocnici.

Georgína Lakatošová, 16- ročná chovankyňa levočského reedukačného centra, pochádza z okresu Nové Zámky. Je nezvestná od 14. októbra 2024, kedy ušla z Levoče po vyšetrení v nemocnici. Doposiaľ nepodala o sebe žiadne informácie. Vykonanými previerkami a opatreniami sa nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať. Spolu s ňou sú nezvestné ďalšie dve maloleté osoby.

Podľa polície je osoba vysoká 144 cm silnejšej postavy. Má dlhé tmavohnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mala oblečenú zelenú bundu, nohavice pieskovej farby a botasky.

Akékoľvek poznatky k nezvestnej slečne oznámte na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade na telefónnom čísle 0961 89 3371, respektíve na linku 158. Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom Facebookovej stránky Policajného zboru.

Ušla už v minulosti

Podľa informácii MY NOVÉ ZÁMKY, polícia Georgínu hľadala už niekoľko krát. Pátranie po nej vyhlásili ešte v roku 2021, keď ako 13- ročná odišla ráno 1. septembra z Centra detí a rodiny v Štúrove.

Medzi hľadanými osobami sa ocitla aj v lete 2022, kedy ušla z obce Strekov (okres Nové Zámky), kde toho času trávila prázdninový pobyt.

Do štúrovského centra ju v minulosti opakovane vrátili, bola nájdená aj v zahraničí. Z dôvodu opakovaných útekov bola na rozhodnutia základe súdu a v spolupráci s kuratelou preložená do reedukačného centra v Levoči.

ZDROJ: SMENOVEZAMKY, AHOJ KOŠICE