Región 2024. 10. 17.

Na úseku Ivanka pri Nitre- Komjatice bude výluka

KOMJATICE. Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) informovala o plánovanej výluke vlakového spojenia Ivanka pri Nitre- Komjatice. Výluka sa uskutoční 18. októbra 2024.

Pre spoľahlivejšiu a bezpečnejšiu železničnú dopravu bude na trati Ivanka pri Nitre- Komjatice prebiehať úprava koľajovej infraštruktúry. V dôsledku výlukových prác bude na uvedenom úseku premávať náhradná autobusová doprava (NAD).

ZSSK upozorňuje, že v náhradnej autobusovej doprave nie je možná preprava bicyklov a zvierat bez uzatvárateľnej schránky. Výnimka sa vzťahuje iba na psov so špeciálnym výcvikom sprevádzajúcim osobu so zdravotným postihnutím.

Predpokladané meškanie vlakov dotknutých výlukou môže byť približne 15 minút. V prípade väčšieho meškania ZSSK nezaručuje čakanie prípojných vlakov. V náhradnej autobusovej doprave nie je zabezpečený predaj cestovných dokladov, cestujúci si tak budú musieť cestovné doklady zakúpiť v pokladniciach ZSSK alebo prostredníctvom internetu, či SMS lístka.

Výluka sa dotkne vlakov, ktoré majú odchod z Nových Zámkov o 08:03 hod, 09:15 hod, 11:15 hod, 13:50 hod a 14:03 hod. Podrobný cestovný poriadok si môžete pozrieť nižšie (obrázok sa zväčší po rozkliknutí) :

ZDROJ: ZSSK